Burgers zoo by night.

Om 17:30 vertrokken mijn ouders, tante, dochter en ik naar Arnhem. Mijn moeder en mijn tante hadden een stapel kleren aan. Ze waren onherkenbaar. Wat hebben mijn dochter en ik gelachen. Eenmaal in de speeltuin vroeg mijn dochter of oma mee kon om te kijken naar de glijbaan. Mijn moeder stond op, je zag iedereen kijken naar al die kleren, whahaaaa. Mijn vader zei voor de grap dat als wij rondliepen mensen vast dachten dat wij de ski piste aan het zoeken waren. Anyway, wij hebben gelachen. Enorm. En genoten van de lampjes. Maar eerlijk is eerlijk, voorgaande jaren vond ik het mooier. Deze lichtshow is nog tot en met zondag te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s