Oudejaarsavond.

Het is bijna zover. Morgen ben ik jarig dus vandaag vier ik mijn oudejaarsdag. Deze dag zijn wij gestart in het Wilhelmina kinder ziekenhuis. Bij de neuroloog voor mijn dochter. Daarna verwenden wij ons met een saucijs. Jawel, ze hadden er 4 liggen. Ieder een vonden wij genoeg. Daan mocht langer bij zijn vriendje Guido spelen. Zodoende hadden Eva en ik tijd voor de kapper. Mijn aller eerste haar was wel toe aan een coupe. Eva liet haar haar wassen, geweldig. Uit zichzelf. Prima! De kapster was heel lang bezig met knopen uit Eva d’r haar kammen. Helaas ken ik dat maar al te goed. Na geknipt te zijn werden haar haren mooi ingevlochten. Zoooo mooi vind ik dat.

Vanavond gaan we feest vieren in burgers zoo by night met mijn familie. Zin in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s