4 dagen na de laatste bestraling.

Zondag ging mijn oksel ineens jeuken. Ik heb geleerd niet te krabben tijdens de bestraling maar om te deppen/tappen bij jeuk. Ineens had ik een stuk vel aan mijn vingertop geplakt. Kwam dat nou van mijn oksel vandaan?


Op de foto zie je ook een huid die vies lijkt. Maar dat is de verkleuring door de bestraling. Ziet er (voor altijd) onsmakelijk uit, vind ik. Het roze gekleurde is de huid die net verveld is. Prikt behoorlijk en plakt ook steeds aan elkaar. Maar even geen deodorant gebruiken en mijn arm een beetje omhoog houden zodat de kwetsbare huid kan drogen in de lucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s