Een ijzeren steuntje in de rug.

Ik heb afgelopen tijden al wat keuren doorstaan. Van chemo’s, antibiotica en bestralingen. Nu heb ik zelf voor een kuur gekozen. Ik weet via mijn arts dat mijn ijzer gehalte/HB niet zo hoog is. Ongeveer 7. Niks mis mee maar hoger is beter. Ik heb gekozen voor floradix. Deze is er in vloeibare vorm, maar die is vies! Alsof je vloeibaar ijzer naar binnen werkt. Ik heb een pakje pillen gekocht. Een half uur voor het eten innemen met wat water. Je proeft er niks van. Dit drie maal per dag. Zelfs zwangere vrouwen mogen deze innemen voor een extra energie boost. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s