Iets met kunst.

Ik ben zojuist met 2 vriendinnen naar kunst wezen kijken in de cinemec in Ede. Vantevoren dacht ik: ik heb niks met kunst. Wat heb ik daar dan te zoeken? 

En ik had daar veel te zoeken. Ze lieten schilderijen zien, klei werken, sieraden en nog heel veel meer. Ik keek alles rustig aan. En ineens bedacht ik mij: over twee a drie weken krijgt mijn ex zijn huis sleutel. Zijn stekkie die hij precies invult zoals hij dit al jaren had gewild. Een soort man cave. Top voor hem. En ik…. Als hij zijn spullen vanuit ons gezamenlijke huis meeneemt, oftewel zijn mega grote tv, heb ik een grote witte muur over. Is het dan niet leuk om deze muur te vullen met een grote schilderij met kleuren die bij mijn interieur passen. Maar vooral met persoonlijke dingen van mijn zoon, dochter en mij? Papa weg, iets waar wij niet om gevraagd hadden. Maar als wij dan toch door moeten dan gaan de kindjes en ik voor een huis met persoonlijke tinten van ons. Wordt vervolgd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s