Een I-pad met een barst.

Neeeeee, de hele ochtend in het ziekenhuis geweest. Ik was nog net op tijd thuis om mijn schoonzus en de kids te zien lunchen. Ik heb toen snel een boterham meegegeten. 

Op een gegeven moment ging iedereen de deur uit. Ik zag een I-pad op de leuning van de bank liggen. Daar liggen ze nooit. Ik keek….. Een barst van boven tot onder. Neeeeeee. Dat wordt straks even navragen wat hier gebeurd is. Zooooo zonde, dure grap, zo niet leuk. Dat wordt een I-pad delen met z’n allen 😁.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s