Een bijzondere dag gisteren.

Gisteren, mijn verjaardag en de crematie van mijn tante. Een bijzondere dag. Op zo’n dag besef je dat een familie om je heen echt heel erg fijn kan zijn. 

Mijn verjaardag begon met een kado van de kids. Deze hadden ze gemaakt bij mijn (ex)schoonouders. Het was een mooi vogelhuisje. En mijn schoonvader wil deze de kleur verfen die ik zou willen in de tuin. Super. In het vogelhuisje zat een geurtje, gekregen van mijn ex. Heel even voelde dit als dubbel. Kado’s gemaakt en gekocht zoals wij als gezin en familie waren. Nu zijn deze mensen ex…. Maar zo moet ik dit misschien niet zien. Ze willen allen nog steeds alles delen me mij en de kindjes.

Hierna kwamen vriendinnen op visite. Wederom werd ik verwend met bonnen. Ik ben er dol op. Altijd handig. Tussendemiddag kwamen Dave en Mandy. Met broodjes. Zij verzorgden onze lunch en aten gezellig mee. Heel erg fijn. Daarna even rust. Ik ging even liggen. Toen bracht ik de kids naar hun vader en reed toen door naar de crematie van mijn tante. Als je dan ziet wie er allemaal als familie is. Iedereen was er gewoon. En de dienst was mooi. De contacten daarna fijn. Zo spreek je weer mensen van bijna twintig jaar geleden. Ik ben nog nooit zo vaak live gefeliciteerd. Na dit alles haalde ik de kindjes weer op. Hop, naar huis gereden. Daar stond mijn broer met zijn kinderen en pizza’s voor de deur. Mijn ouders en familie uit Engeland stonden met een pan soep voor de deur. En dan belt de buurman aan. Als klap op de vuurpijl, ik had geen taart gekocht, kreeg ik een super mooie taart. De Engelse familie vroeg of zij ook bezorgden in Engeland, zo lekker. Bedankt Richard en Ingrid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s