Niet zomaar een schoonheidsbehandeling.

Vandaag is het wereld kanker dag. Een dag om extra bij deze vreselijke ziekte stil te staan. Ik heb te horen gekregen dat ik extra verwend ga worden door deze dag, ziekte en een hele lieve dame. Zij heeft mij al een keer gratis op de (ex)borstkanker verwendag van het ziekenhuis behandeld. En nu mag ik nog een keer naar haar toe. Ik ben daar zo blij mee. De datum is de 14de februari geworden. Valentijnsdag en de dag voor mijn operatie. Ik heb er nu al zin in. Dankjewel Rianne! πŸ’‹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s