Voorbereidingen voor de operatie.

Van de week kreeg ik te horen wanneer ik geopereerd ga worden. 15 februari is het zover. Nog even om aan te sterken. 


In de tussentijd nog wat korte ziekenhuis bezoekjes af te leggen. Bloed laten prikken. Volgende week naar het anesthesisten spreekuur. Het vragenlijstje wat daarbij hoort heb ik ingevuld. Ik ga nog naar de vepleegkundige die mij praktische tips gaat geven voor na de operatie thuis. Mijn oncoloog internist belt nog. Voor hem heb ik de vraag waarom ik voor de operatie drie dagen nuchter moet zijn. Er is nog een gesprek gepland met een dame die mij begeleid hoe ik de kinderen en mijzelf kan voorbereiden op de operatie. Het lichamelijke en psychische gebeuren wat daarbij hoort. 

En hoe ga ik het thuis aanpakken? Ik mag officieel 6 weken van niks tot steeds wat meer doen. Dit geldt vooral voor mijn bovenlijf/armen. Van het weekend ga ik naar mijn broer. Deze gaat samen met mij een schema maken voor thuis. Wie komen er koken, schoonmaken, de kinderen van en naar school brengen en ze ook douchen en naar bed brengen. Het gaat allemaal zeker goedkomen. Er hebben zich al veel mensen gemeld. En ik heb een grote familie die ook graag iets doen. Het wordt dus selecteren….. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s