Bloed is goed….. en toch….

Vanmorgen om 7:30 was ik in het ziekenhuis. Ook nog eens de eerste schooldag van de kids. Gelukkig kon hun papa er voor ze zijn. Super!  Maar ja, ik ging bloed prikken. De mensen daar beginnen mij al te herkennen. Foute boel. Ik roep maar steeds; jooooo, leuk je weer te zien. Dit meen ik ook. Maar liever was ik natuurljk thuis. Mijn bloed vaten zijn verkalkt. Dus even prikken is er niet bij. De dame van vanochtend gaf al aan: waar kan ik jou het beste prikken? Ik geef dan aan: in mijn hand. Misschien pijnlijker. Maar dan wel in een keer raak. En het ging in een keer goed. Een mini vaatje in mijn hand. Pijnlijk? Ach, beter iets pijnlijk en in een keer raak dan meerdere keren in een fout vat. Al het nodige bloed is wederom afgenomen. Ook volgens mijn dieet trial. En het is zowaar goed gekeurd. Ik had wel iets te verhoogde ontstekings waarden. Kan een griep zijn op …. Het gaat voor mij nu maar om een mini plekje en kan zeker de bloed waardes vlgs de arts in de war gooien. Als ik er verder tijdens de chemo maar geen extra last van heb. Ik heb gelukkig van de arts een back Up aan medicijnen mee gekregen aan huis. Hopelijk heb ik nu niet weer heel misschien een griep onder de voeten…. Zo wel. Dan is dit dan meteen de laatste waar ik last van zou kunnen hebben. De ontsteking bloedwaarden waarden niet helemaal top….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s