En dan ben je bij je arts en die zegt (waar ik mij al langer zorgen over maakte), je vingers…… Ik hoop zo dat dit goed gaat komen…. Weer een zorg extra.

Vanmorgen om 7:30 moest ik in het ziekenhuis zijn om te kijken hoe mijn bloedwaarden zouden zijn. Of de chemo wel door zou mogen gaan morgen. En jawel, deze gaat door.


Maarrrrr. De arts maakte zich serieus zorgen over mijn vingers en voeten. Toevallig dacht ik al langer hierover na. Dat ik moeilijk liep….. Lastig, maar prima om mee te leven. Maar dat ik geen blikje kon openen, dat een knoopje in een knoopsgat moeilijk ging en gaat. Dan denk je misschien: als je maar overleeft.. Maar ik dacht toen wel even na over mijn werk. Ik werk wel met pincetten en scharen….. Mijn toekomst. De financiΓ«n. De toekomst voor de kinderen.


Ik moet er niet aan denken om na een niet gewilde scheiding en binnen een week de diagnose borstkanker te krijgen met ook nog eens arbeidsongeschikt te raken door chemo’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s