Mijn hart is een beetje kapot. 26-8

Gisteravond om 21:30 kwam mijn dochter ineens naar beneden. Dat doet ze normaal noooooit. Ze vertelde mij dat mijn zoon al een tijdje aan het huilen was. Ik vloog naar boven. En daar lag meneer als een zielig vogeltje in bed. Hij vertelde mij: papa heeft me pijn gedaan, er is een stukje van mijn hart gebroken. Slik. Fijn dat hij zich eindelijk uit. Maar wat klinkt zoiets heftig. Mijn man zat ondertussen bij de film. Aangezien wij nog steeds alles goed kunnen bespreken (na mijn eerste twee dagen van niet spreken van woede en verdriet) stuurde ik hem een app met de inhoud van wat zijn zoon zojuist gemeld had. Het was net pauze in de film. En mijn man stuurde het woord : slik. Hij was er stil van en had de tranen in zijn ogen.

Vanmiddag hebben we een hamster gekocht. Mijn man wilde nooit huisdieren. En onze dochter kan eigenlijk niet zonder. Dus mijn man kwam met het plan omdat hij toch het huis uit is om een hamster neer te zetten in de woonkamer. Een beetje ter compensatie. Papa weg, een hamster in huis 😁. Wij samen een leuke hamster uitgezocht met hok etcetera etcetera. In de woonkamer gezet. Om 12:00 de kindjes uit school gehaald…… Wat waren ze blij! En nog steeds. Ons hamstertje is zeven weken jong. Super snel. Eerst was zijn naam Turbo en toen werd het Max (Verstappen). Uiteindelijk is het Sonic (Boom) geworden.


2 thoughts on “Mijn hart is een beetje kapot. 26-8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s