Bekijk je bankrekening eens. Er valt genoeg te bezuinigen.

Laatst bekeek ik eens naar mijn rekeningafschrift. Er stonden voor mij onbekende namen tussen met meestal kleine bedragen. Maar toch, alle beetjes helpen. Dus ik ben toen maar eens gaan uitzoeken waar deze afkortingen voor stonden. En daarna afgezegd.


Verder telde ik de centen op van een weekendkrant abonnement en tijdschrift. Op dit kook tijdschrift was ik al drie jaar geabonneerd. Stonden en staan nog steeds in de kast. Ik heb nog lang niet alle recepten geprobeerd. Tijd om dit tijdschrift op te zeggen. Ik kan nog lang genoeg vooruit met de oude bladen.


Kan de tv en internet goedkoper? Vaak wel als je overstapt. Dit kan je elk jaar doen. Dit geldt ook voor een energie maatschappij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s