En dan ben je in Bennekom….

Ik was laatst even in Bennekom shoppen. Mijn ouders wonen daar. De kids weten inmiddels al dat deze plek niet altijd veilig is.

Mijn man parkeerde daar laatst zijn auto en hoorde ineens een knal. Een of andere ‘g.k’ parkeerde zijn auto iets te snel. Oftewel; kaboem, tegen onze auto. Lekker dan. En die andere bestuurder keek hem aan alsof hij niks in de gaten had.


Ik ga tegenwoordig alleen nog maar met onze 2de auto van 20 jaar naar Bennekom. Mijn zoon kijkt zijn ogen uit. Wauw mam, daar staat 1 auto op 2 parkeerplaatsen. Of; daar staat een auto half in een parkeervak en voor de andere helft op de straat.

En dan loop je rond in de Albert Hein. Mijn mandje had ik even neergezet. Deze stond even zonder toezicht op de grond. Komt er een ouwe dibbus aan. Hij reed gewoon door met zijn winkelwagen. Oftewel, ik moest achter deze meneer aanrennen om mijn mandje weer te vangen.
Inmiddels roept mijn zoon al; mam, gaan wij in Bennekom shoppen? Die dakduiven….. Mag ik mijn helm dan op aub? Uiteraard als cynische grap bedoelt. Ik zie het stiekem al een beetje voor me. Een klein mannetje met een helm op omdat hij bang is bij het parkeren of boodschappen te doen in dit dorp…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s