Een personal shopper.

Mijn man kreeg laatst een groot pakket van meneer post.nl. Een doos vol kleren. Het was een enorme verrassing wat hier allemaal in zat. Blouses, t-shirts, twee paar schoenen, een lange broek en korte broeken. En eigenlijk zag het er prima uit. Sommige dingen helemaal zijn stijl maar ook dingen net iets anders. En toch stond het leuk.


Ik vroeg aan mijn man hoe hij hieraan kwam. Via internet kwam hij een personal shopper tegen met hele goede recensies. Deze persoon of iemand van dit bedrijf vraagt naar je budget en je smaak van kleding via een vragenlijst. Dan stellen ze een pakket kleding voor je samen. Sturen dit op. Zorg dat je de doos heel houd. Want mocht je kleding niet willen houden na je pas sessie thuis dan mag je ze gratis terug sturen. Het retour adres en port betaald zit in de doos. Even een vragenlijst invullen waarom je iets niet wilt hebben. En aangeven wat je de volgende keer anders zou willen hebben. Echt super leuk. En mijn man was echt niet veel geld kwijt. Hij heeft nog nooit zo’n goedkope spijkerbroek gehad. En deze zit ook nog eens lekker en ziet er mooi uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s