Het beste hardloop schemaΒ 

Ik ben absoluut geen sportmens. Maar op een gegeven moment dacht ik toch; het ‘moet’ er een keer van komen. Ik heb meerdere sportscholen van binnen gezien. Voor even was dit leuk. Ik begon steeds heel fanatiek. Maar uiteindelijk…. stopte ik er mee. Al die contributie’s etcetera. Zonde van mijn geld. Inmiddels weet ik wel beter. Ik loop hard/ niet te hard van stapel. 5 kilometer vond en vind ik meer dan genoeg. Evy heeft mij hier heel erg goed bij geholpen.


Op een gegeven moment zat ik op deze 5 kilometer (op dit moment helaas even niet meer). Wat dan te doen? Dan is het misschien interresant om over te stappen op keep runner. Dan zie je welke afstand je hebt gerend en je kiest je eigen muziek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s