Geniet van de kleine momenten in je eigen tuin in Nederland.

De school vakantie van midden Nederland is begonnen. En wat voor weer hebben wij in Nederland? De voorspellingen zijn steeds matig tot slecht. Laat ik mij hierdoor kennen? Dat dacht ik toch niet. Als ik even kijk naar afgelopen dag. Deze zou wat weer betreft een groot drama zijn. Hagel, onweer en nog meer drama. 


Ik ben er inmiddels achter dat je in de zomer in Nederland slecht weer kan hebben. Maar eigenlijk nooit de hele dag. Vanmorgen hadden wij slecht weer. Ik ben toen met de kids boodschappen gaan doen. Daarna werd het droog. De kindjes stapten op de fiets. En wij gingen in onze buurt van de ene naar de andere speeltuin. Op zoek naar vriendjes. En die vonden wij. Ik had water meloen mee en spa rood. Voor onze kids was het een groot avontuur om van A naar B te gaan. Zoekende naar vriendjes. Water meloen eten.  En dan iets later dan ‘normaal’ avond eten buiten onder de overkapping. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s