Traditie’s van vroeger.

Met moederdag kreeg mijn moeder van mijn lieve vader altijd bij het ontbijt haar kopje koffie of thee in een kopje met bloemetjes aan het ‘oor’ vastgeplakt met plakband. Binnen een uur hing alles slap. Maar de intentie was zo lief en erg leuk! Een man houdt van zijn vrouw en gunt haar de mooiste bloemen. Deze krijgt ze vanuit het gezin, uit eigen tuin, tijdens het ontbijt aan haar kopje. Een kopje thee met liefde. Ik wil deze traditie zo graag voortzetten. Dit heeft iets te maken met vroeger, een leuke traditie en gezelligheid.


Zelfs mijn vader krijgt met vaderdag een bloemetje aan zijn kopje. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s