En dan kom je net iets extra’s tegen in een supermarkt waar je nog lang van kan genieten.

Bovenstaande vond ik bij de Aldi in een ‘tijdelijke’ rek. Oftewel, deze verkopen ze waarschijnlijk eenmalig. Ik nam een gok om van elk van deze twee smaken twee potjes mee te nemen. Ze waren gelukkig heel lang houdbaar. Eenmaal thuis gebruikte ik deze smaken op een broodje kaas en over een salade. Heeeeeerlijk. Voor 0,99 cent per potje een prima keus. En op is dan maar op. Wie weet komen ze ooit weer tijdelijk terug in de winkel. Dan weet ik voor een volgende keer; ik koop dan van elke smaak twee potjes. Heerlijk voor in de zomer. Voor nu gebruik ik deze knapperige dingen op een broodje kaas of worst. In de soep. Over de pasta. Een stamppot als smaak verrijker. Wraps. Eigenlijk kan je deze bijna altijd gebruiken als je gaat eten. Gewoon een extra smaak ter afwisseling van jou ‘standaard’ eten.

En als ik dan toch bij de Aldi ben neem ik meteen flesjes smaakmaker mee in de smaken citroen en munt. Alioli uit het koelvak. En minion water ijsje in callipo kokers. Ze zijn de helft wat grootte betreft als het A-merk. Geen gedruip van smeltend ijs langs het stokje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s