Meneer post.nl

Mijn man en ik bestellen nog weleens iets wat dan bezorgd wordt via post.nl. Het fijne is dat wij eigenlijk altijd een vaste bezorger hebben. Ik weet niet eens zijn naam. Hoe hij eruit ziet, dat weet ik in geuren en kleuren, hihi. Deze beste jongen komt best vaak aanbellen bij ons huis in verband met een pakje. Of voor ons of voor de buren. 


Enkele weken geleden zag ik deze jongen ergens in de wijk rijden. Ik kwam fietsend vanuit mijn werk. En warempel; begint deze jongeheer gewoon te zwaaien naar mij. Oftewel er was iets van een herkenning.


Een tijdje geleden op een woensdag middag zat ik op een bankje in de speeltuin. Ik keek hoe mijn kinderen aan het spelen waren. Komt er ineens een bus langs gereden van post.nl. Vol in de remmen. Mega slip spoor. Deze jongeheer stapt ook nog eens uit. En zwaait naar mij……. Ik was net in gesprek met een vader van iemand uit de klas van mijn zoon. Deze jongeheer van post.nl roept; jij bent toch van nummer 87? Ik heb een pakkie voor je. Is er iemand thuis of wil je je pakje hier hebben 😳? Moet toch niet gekker worden…… Ik word gewoon herkend door een postbezorger, waar ik ook loop of zit. Hij weet zelfs mijn huisadres uit zijn hoofd.


Heeft dit misschien iets te maken met vele bestellingen/ als hij bij ons is mag hij altijd naar het toilet/ ik geef hem met warm weer altijd een blikje cola mee? Ik bedenk mij nu dat de voorraad cola op is. Ik moet weer nodig blikjes cola kopen voor onze super service van post.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s