Een makkelijke pasta saus zonder E621.

Bertolli pasta saus is een verantwoorde saus zonder het gevaarlijke E621 nummer. Er zit wel wat suiker in. Maar voor de rest is dit zeker een prima kant en klare pasta saus. Ik pak deze met een pak gepureerde tomaten puree zonder suiker. Daarnaast neem ik een schaal rauwkost. Een deel van deze rauwkost bak ik in olie, knoflook en ui. Dit gaat bij de pasta saus. En de rest gaat rauw op tafel. Dan nog een pak volkoren macaroni. Als je deze lang genoeg kookt proef je geen verschil met ‘normale’ macaroni. En dankzij het volkoren gebeuren krijg je nog iets van vezels binnen buiten al die koolhydraten.


Mijn man heeft niks met groenten. Maar bij een pasta wil hij het liefste geruld gehakt met een groente pakket en tomaten saus. Mijn kinderen hebben niks met alles ineen. Dan kunnen zij niet indentificeren wat zij eten. Voorheen kookte ik van alles voor iedereen. Daar ben ik nu echt klaar mee. Mijn man en kinderen van 6 en 8 jaar passen zich maar aan elkaar aan. 

Ik kook nu op een pasta dag een pan volkoren macaroni. Daarnaast een pan met eventueel verse tomaten die ik uiteindelijk pureer. Daardoor eventueel een pak Bertolli saus. Eventueel nog wat Italiaanse kruiden erdoor. Mijn man vindt dat er geen maaltijd is zonder vlees. Hij is dus van oorsprong gewend dat hij door de pasta saus geruld gehakt krijgt. Mijn zoon wordt hier helemaal gek van. Dus ik maak mooie gehaktballetjes met ei, Italiaanse kruiden, ui, knoflook en paneermeel. Daarnaast maak ik nog een grote omelet. 

Zo eten wij pasta; pasta, tomatensaus, gebakken ei, rauwkost, geraspte kaas en gehakt balletjes. Ieder pakt zijn ding. Dit staat heel gezellig op tafel. Zo gezellig dat een ieder echt wel iets eet van dit mooie en lekkere kleuren pallet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s