Hardlopen, maar dan niet alleen.

Afgelopen jaren lukte het mij niet om een stukje te gaan hardlopen. Het lijf wilde gewoon even niet meewerken. Sinds november ben ik weer begonnen met Evy. Soms haatte ik haar en soms vond ik haar best wel ok. 
Afgelopen woensdag zou ik op de een na laatste les zitten voor de 5 kilometer. 10 Minuten rennen, 1 minuut wandelen, 12 minuten rennen, 1 minuut wandelen en als laatste nog 12 minuten rennen (daarna uitlopen). Maar de 1ste 10 minuten gingen zo goed dat ik dacht; wat nou 1 minuut wandelen? Ik ga gewoon door. Gedaan, en ik hield het gewoon vol. Geen super tijd. Maar voor een eerste keer sinds ruim 2, bijna 3 jaar weer de 5 kilometer gerend in 38 minuten. Zoooo blij. 

  
Vandaag vertelde ik dit aan een moeder die ik bij het schoolplein tegenkwam. Daarna belde ze op. Zullen we samen gaan rennen? Slik. Ik had deze afstand nog maar 1 keer eerder afgelegd. En dan nu met iemand anders, misschien niet mijn tempo…… Toch zijn we ervoor gegaan. En het was leuk, gezellig, de tijd vloog om. Volgens mij hebben wij ieder evenveel gekletst. En het was nooit stil. Oftewel, ik heb gewoon 5 kilometer gerend en daarvan 16,5 minuut gekletst. En de eindtijd was 33 minuten! Pfew, dat geeft een mens moed. Ik ga het nu gewoon leuk vinden. Dag Evy, hallo IK! Met dank aan Sabrina trouwens.
En vandaag, 11 april met mijn zoon van 7 op stap geweest. Hij op de fiets en ik rennen. Halverwege hebben wij samen nog 30 squads gedaan.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s