Toeteren in de wijk.

Het is verboden binnen de bebouwde kom te toeteren/claxonneren.

Ik liep laatst naar school om de kinderen op te halen. Rijdt mijn man langs en begint hij ineens te toeteren. Ik schrok hier enorm van. Weer een jaar korter te leven, pfew. Maar buiten de schrik om is het ook nog eens irritant. En met een beetje pech kan je een boete krijgen. En deze is een stuk duurder dan door rood rijden. Tussen de 250 en 370 euro.

  
Bij gevaar moet je officieel met je lampen knipperen. Maar dit werkt niet altijd. Laatst reed iemand met zijn auto achteruit. Bijna tegen mijn oude peugeotje aan. Ik heb toen toch echt wel hard geclaxonneerd. Want als die bestuurder voor mij, mijn auto niet zag zal hij ook het geknipper van mijn lampen niet gezien hebben. Dit valt toch hopelijk niet onder onnodig toeteren. En wel het gevalletje van de vader die dit s’morgens om 7:00 doet naar zijn kinderen als hij gaat werken 😑. Ik word daar wakker van, dus niet meer doen graag. Alvast bedankt buurtbewoner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s