Cocktail party met vrienden en een bijpassend hapje.

We hebben hem weer gehad. Ons jaarlijkse cocktail party met vrienden. Een ieder maakt een cocktail met een hapje daarbij. Vorig jaar was ons thema : Dim Sum. Er kwamen heerlijke dingen voorbij zoals een zelfgemaakte mini bapao, gefrituurde garnalen, hele malse spare ribs en nog heel veel meer. Dit jaar was er geen thema. Ik wist tot een week vantevoren nog niet wat te gaan maken. Stress. Alhoewel…. waarom stress? Zo niet nodig. Je bent met vrienden. De ene keer heb je een master plan en uitvoering. Het andere jaar iets minder.Is dit erg? Ik vind van niet. Het gaat erom dat we met z’n allen kunnen afspreken. Een jaarlijkse reΓΌnie kunnen hebben. En dat er een hapje en een drankje bij komt kijken? Prima. Maar zeker niet noodzakelijk.En de ene keer maak je er veel werk van. En het andere jaar denk je; pfew, ik ben druk de laatste tijd, het komt me even niet uit, ik maak iets heel makkelijks, desnoods iets uit een pakje. Helemaal prima. Niemand vindt dit erg. Een hele avond culinair eten en drinken zou natuurlijk top zijn. Maar dit is zeker niet noodzakelijk voor een fijne avond. De afwisseling is het allerleukste. Dit jaar hadden we geen thema. Dus een ieder verzon zijn eigen drankje en hapje. En wat hebben we het weer leuk gehad. Even met volwassenen onder elkaar. Wat eten, drinken, veel kletsen, dansen, sommigen roken, en naar elkaar luisteren. Drijft er nu een oog in mijn drankje?  πŸ˜±πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s