Snaaien als je uit je werk komt nog voordat je gaat avondeten.

Je komt uit je werk. Je hebt na een hele dag werken meestal heel erg veel trek. Toen ik alleen was trok ik nog weleens een zak chips open. Even chillen op de bank, de tv aan en iets makkelijks eten/snacken. Inmiddels ben ik iets ouder en kan ik deze uitspattingen niet meer hebben. Het is nu eenmaal niet gezond en het zorgt ook nog eens voor een ongezonde gewichtstoename.  

 
Tegenwoordig zorg ik dat ik op het aanrecht een aantal weckpotten heb staan met gezonde en lekkere tussendoortjes. In een pot zit een notenmengsel (liefst ongezouten). Nummer twee bevat rozijnen en cranberrie’s. Pot nummer drie zit vol met pure chocolade van minimaal 76% cacaou.

  

Dit alles staat best wel gezellig en is ook nog eens gezond. Dus een beetje trek vanuit je werk is niet verkeerd. Maar pak in plaats van die zak chips, snoep of pak koek bovenstaande producten. Daarbij voel je je uiteindelijk echt veel beter bij. 

  
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s