Paps jarig

70 jaar alweer. De tijd vliegt. 

  
Ik heb het geluk dat mijn vader deze leeftijd in goede gezondheid mag bereiken. Hij doet nog steeds veel voor ons als gezin. Op de dinsdagmorgen staat meneer om 7:15 op de stoep om de kinderen naar school te brengen. Die ouweheer regelt alles, van aankleden, ontbijten en naar school brengen.

 

Hoe bijzonder is dat? Natuurlijk moet je hiervoor heel veel geluk hebben met je genen. Waarschijnlijk heeft hij de goede te pakken. En wij genieten daar met z’n allen heeeeeel erg veel van. Lieve paps! Van harte gefeliciteerd met je 70 verjaardag en dat wij als gezin en de rest van de familie nog lang mogen genieten van je in goede gezondheid.

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s