Moe, opperdepop.

Soms ben ik zoooooo moe. Ga ik dan voor een dutje? Of misschien voor gewoon vroeg naar bed?

  
Toen ik begin twintig jaar was deed ik vanuit mijn werk vaak (graag) een dutje. Gewoon even voor een half uur mijn ogen dicht op de bank. Heerlijk vond ik dat. Daarna kon ik de rest van de avond gezellig opblijven. Tot laat. Daarna weer op tijd op. Hop hop hop, naar mijn werk, topfit. 

  
Inmiddels merk ik dat ik minder slaap nodig heb. Mijn werk wordt routine. Het huishouden ook. En dan nog heb ik weleens het gevoel dat ik graag een dutje zou willen doen.

  
Mijn ervaring is dat dit niet handig is. Probeer overdag wakker te blijven. Ben je echt heeeeel erg moe? Ga dan op tijd naar bed. Ga voor een lange nacht slapen. Maar dat dutje tussendoor is over het algemeen funest. Daardoor raakt je slaap ritme echt van in de war. 

Afgelopen weekend nog meegemaakt. Even een kort slaapje in de middag. De rest van de nacht was een groot drama. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s