De beste wensen.

  
Mijn nichtje is op 1 januari geboren. 11 jaar geleden dacht ik nog; geen fijne datum om jarig te zijn. Inmiddels ben ik daarvan terug gekomen. Als je dan toch ergens rond de Sinterklaas, kerst of oud&nieuw jarig bent, dan maar op 1 januari. Dan zijn alle feestdagen voorbij. 

Wij hebben een hechte familie die het leuk vindt om buiten de feestdagen om elkaar nog een keer te zien. Dan is 1 januari perfect. De een komt top fit binnen en de ander met een kater. Maar we zien elkaar toch echt allemaal op 1 januari. We wensen elkaar een gelukkig nieuwjaar. Dit is een fijne gezellige start voor het nieuwe jaar met misschien veel geluk en hopelijk vooral in goede gezondheid.

 

Dus hierbij namens mij; de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Mag dit een gelukkig nieuwjaar worden voor jullie! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s