Goede voornemens. Of juist niet.

Die had ik al moeten hebben. Goede voornemens. Dit is echt iets voor een 1 januari. 

  

Vroeger vond ik dit zooooo’n onzin. En nu ik ouder word denk ik weleens…… Misschien niet verkeerd om een goed voornemen te hebben. Er is genoeg om te verbeteren 😁. Dit kan van iets kleins tot aan groots zijn. Vaak zeggen mensen te gaan stoppen met roken, te beginnen met sporten of afvallen in gewicht. Ik rook niet. Mijn gewicht is al jaren stabiel. Nou ja, de laatste jaren is er wel wat bij gekomen. Maar boven de veertig moet dat mogen (vind ik zelf). Sporten…. Ik ben al maanden bezig met hardlopen…… In mijn hoofd. Het komt nooit goed uit om echt te gaan beginnen. Dus nu; 1 januari heb ik me voorgenomen om toch echt te gaan beginnen. Ik ga ervoor! Wish me luck!!!

  
En het kan natuurlijk ook heel simpel. Probeer (meer) te genieten van de kleine dingen in het leven. Dat is niet duur, zou makkelijk moeten zijn en hopelijk goed vol te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s