Tijdschriften doorgeven.

Persoonlijk vind ik lid worden van een tijdschrift te duur. Sporadisch koop ik weleens een losse tijdschrift. Ik zie dit meer om mij heen. 

  

En zeker een wat dikker tijdschrift als een Linda of een kookblad zoals een Delicieux. Die schaf je niet zomaar aan wat prijs betreft. Het voordeel is wel dat je veel te lezen hebt. Inmiddels hebben we een ‘stille’ afspraak in de familie. De tijdschriften die we kopen gooien we nooit zomaar bij het oud papier. Die geven we door aan een ander familie lid. Soms lees je daardoor een tijdschrift van een paar maanden oud. Maar voor een recept en persoonlijke verhalen maakt dit natuurlijk niks uit. Zo heeft een ieder in onze familie altijd een stapeltje op de bank liggen om te lezen. En de kosten zijn minimaal.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s