Iets leuks voor een schoolvakantie.

Wil je een dagje weg in deze schoolvakantie? Op internet bij DagjeWeg.nl kan je tips vinden en bij KidsEropUit.nl

  
De dierentuinen hebben meestal ook een leuk thema. En na 15:00 betaal je nog maar 10 euro als je naar burgers zoo in Arnhem gaat. In de kerst vakantie hebben ze een Pasar Malam. Oftewel heerlijk Indisch eten. Gezellig met de kids in het donker rond lopen in de dierentuin. En soms even naar het overdekte gedeelte om een hapje Indisch te eten.

  
En verder? Er zijn natuurlijk genoeg pretparken open. De Efteling heeft een winter editie. En….. er is nog veel meer te doen voor ouders en kinderen. Maar dit alles kost geld. Kan je ook leuke dingen doen die niet duur zijn? Ik denk het wel! Als het droog is kan je lekker wandelen met de kinderen. Saai? Echt niet! Laat paps en eventueel een kind vooruit lopen. Daarna komt mama (met mogelijk nog meer kinderen) er achter aan. Die gaan zoeken……. ‘Waar is iedereen?’. Tijdens deze zoektocht kan je waarschijnlijk ook nog eens genieten van de kerstlichtjes die overal branden. Heerlijke frisse buitenlucht. Genieten van elkaar! 

En als het weer slecht is? Binnen kan je ook zoveel doen. Kijk eens op het internet. Of denk na wat je zelf vroeger zo leuk vond. Ouderwetse Hollandse spelletjes; koek happen, ezeltje prik, iets verstoppen met ‘koud en warm’ spel, ik zie ik zie wat jij niet ziet en ga zo maar door. Kost niks. En deze spelletjes zijn oh zo leuk! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s