Pepernoten voor de zomer inslaan.

Ik heb persoonlijk niet zoveel met pepernoten. Maar de kinderen vinden ze heerlijk. Niet de ‘gewone’. Wel die met een laagje eromheen. Chocolade, yoghurt, karamel. Allemaal lekker. 

  
In de winkel, als ze ze nu nog hebben, zijn ze voor de helft van de prijs. Ik kijk dan wel even naar de houdbaarheidsdatum. Zijn ze nog maar een maand houdbaar dan koop ik ze niet. We gaan nu namelijk voor kerstchocolade en daarna de olie bollen met oud en nieuw. Daarna even lekker niks. Alhoewel de paas chocolaatjes waarschijnlijk alweer snel in de schappen liggen….. 

  
Afgelopen lente. Het was een dag ergens in mei. Het was koud. Het regende buiten. We zaten met een paar kinderen binnen. En ineens stond daar een schaal met pepernoten. De kids keken hun ogen uit. Ze vonden dit geweldig! Ik geef toe; pepernoten horen bij Sinterklaas. Maar een keer in het jaar buiten Sinterklaas om als het koud en nat is buiten mogen we toch wel (extra) genieten van een portie pepernoten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s