Verse citroen water in de ochtend.

Waarom zou je verse citroensap in een glas water doen s’morgensvroeg? Ik begon hiermee begin 2015. Gewoon omdat ik het lekker fris vond. En citroenen bevatten veel vitamine C. Allemaal plus punten. Maar inmiddels drink ik het nog steeds elke ochtend. Ik halveer een citroen. Zodra ik beneden kom pak ik een glas water. Daar knijp ik een gehalveerde citroen boven uit. Dit drink ik in een keer op. Dus met een citroen doe ik twee dagen. Lekker fris. Een goed begin van de dag. Inmiddels lees ik steeds vaker dat dit niet alleen fris is maar ook een vitamine bom. Het heeft zelfs nog meer voordelen.

  
Het voorkomt constipatie en zorgt voor een goede spijsvertering. Het versterkt je immuun systeem. Citroenwater is een goede koffie vervanger en zorgt dat je snel wakker wordt. Het is ook een goed afval systeem….. Persoonlijk vind ik dit laatste een bericht wat ik persoonlijk niet echt geloof. Het helpt tegen verkoudheden en griep. Waarom? Water met citroen heeft een anti-bacteriΓ«le werking. Dit mengsel werkt als een detoxer. Het verschoont je lichaam. Het zorgt voor een goede en gezonde huid. En glimmende haren. Echt? Is dit allemaal waar? Ik drink al bijna een jaar elke ochtend bij het opstaan een groot glas water met de sap van een halve citroen erin uitgeknepen. Een heerlijke frisse start van een nieuwe dag. Ik ben niet vaak ziek of verkouden. En of mijn haar meer glimt? Volgens mij niet. Ach, ik vind het gewoon lekker. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s