Makkelijke (gezonde) jus zonder vlees en E-nummers.

Ik kijk niet vaak naar koffie tijd. Maar dit recept heb ik van Casper/Kasper? 

  
Wat boter of olie in de pan. Uitjes heel fijn snipperen en deze erbij gooien. Een klein beetje bloem. Blijf roeren. Daarna wat bouillon erbij. Ik heb die van de reform winkel zonder E nummers. Dit alles lekker laten sudderen. Eventueel champignonnen toevoegen. Hoe langer je dit doet zonder een deksel op de pan, hoe dikker je jus wordt. Er kan aan het einde eventueel wat soya saus toegevoegd worden of worchester saus. Of sambal voor een pittige versie.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s