Een appeltaart tosti.

Af en toe surf ik eens op het internet. En wat kwam ik nu toch tegen? Een appeltaart tosti. Mijn zoon is een moeilijke eter maar is dol op (kaas)tosti’s en appeltaart. Dus deze appeltaart tosti klonk en klinkt mij nog steeds als muziek in de oren. Het recept;

Sneetjes brood. Officieel volgens het recept zou je sneetjes krentenbrood moeten nemen. Wat betreft de feestdagen die eraan komen is het misschien wel handig om plakjes te pakken van een ‘oude’ kerststol. Maar aangezien mijn zoon niet van krentjes houdt pak ik sneeΓ«n bruin brood. Deze besmeer ik met mascarpone of roomboter gemengd met wat honing.

 

Daarop leg je plakjes appel. Strooi hier wat kaneel over. En eventueel wat bruine suiker. Leg hier weer een boterham op. Besmeer de beidde boterhammen met boter en strooi er wat bruine suiker over

  Leg dit alles in een tosti apparaat. Even lekker laten bakken.

 

Daarna leg je de tosti’s op een bord. Je kan hier nog wat honing overheen gieten en wat kaneel strooien. En daarna smullen maar. Voor een iets mindere gezonde variant maar vast heel erg lekker kan je er nog wat ijs bij doen. Kaneel of vanille ijs.

  

We hebben deze getest. Goedgekeurd door man en kinderen. Ik heb in plaats van suiker en kaneel de kant en klare suiker/kaneel mix gepakt van v Gilse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s