Cupcakes maken op een kinder verjaardag.

Vorige week vierde onze dochter haar verjaardag. Ik had daarvoor een cupcake workshop geregeld van 1,5 uur. Heel even dacht ik; dat kan ik zelf wel. Maar ineens…. Hoe begin ik  zoiets? Hangt het deeg dan niet bij ons aan het plafond? Snel het internet op. De meeste bedrijven durfden kindjes van vijf jaar nog niet aan. Maar ik had er uiteindelijk een gevonden!

  
En wat werd dit goed verzorgd. Ik kwam daar met zes kindjes. Waarvan een jongetje. Ik vond het best spannend of hij het wel leuk zou vinden. Gelukkig wel. De kinderen zijn echt een vol uur bezig geweest om ieder vier cakejes te versieren. Stap voor stap werd uitgelegd hoe dit te doen. Eerst een laag fondant uitrollen. Met vormpjes werden figuurtjes uitgestoken. Daarna de versiersels erop. En wat waren de kindjes stil en druk. Daarna kregen ze iets te snoepen en drinken. Toen kwamen de taart dozen op tafel. Die mochten ze ook zelf versieren. En toen was het alweer tijd. Prima verzorgd.

  

Er werd vantevoren gevraagd welk thema de kinderen leuk zouden vinden. Onze dochter koos voor Frozen. Maar elk thema is mogelijk. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s