Comfort Food.

Gisteren haalde ik mijn dochter uit school. Ze begon al vrij snel te huilen. Iedereen had een kinderverjaardag volgens haar. Ik wilde nog zeggen dat dat niet zo was. Maar toen ik om me heen keek zag ik meerdere groepjes kinderen die zich klaar maakten voor een feestje. Lopende naar huis zagen we in onze straat nog een kinderfeestje. En om 13:15 moesten we zoonlief naar een kinderfeestje brengen. Mmmmh. Het leek nu echt of mijn dochter alleen op de wereld was. Tranen met tuiten. Ontroostbaar. Een jaar geleden ging ze spugend naar een feestje. Op van de stress. Opgelucht als ze niet uitgenodigd werd. En nu baalt ze dat zij (volgens haar zeggen) noooooit uitgenodigd wordt. Gelukkig scheen de zon. Daar kregen we samen al een kleine glimlach van op ons gezicht. Huppelend naar huis. Weer iets meer in de positief. Maar nog was mevrouw een beetje verdrietig. Zullen we cupcakejes bakken? En aangezien we met z’n tweeΓ«n avondeten gaan eten mocht zij zeggen waar ze zin in had. Mama lust toch alles. Het werd pompoensoep. De mannen gruwelen daarvan. Zo gezegd zo gedaan. Eerst samen het deeg van de cupcake gemaakt. Geen ruzie over wie alles mag aflikken.

  
De cakejes even in de oven. Lekker een warm opgegeten. 

  
Daarna de pompoensoep gemaakt. Lekker zoet dankzij een banaan erdoor. Nog even chillen voor een film. Ook nu geen ruzie welke film het gaat worden. 

Om 17:00 aten wij samen heerlijke pompoensoep. Met als toetje een zelf versierde cupcake. We hadden nog versiersels over van de cupcake workshop. Muziekje op de achtergrond. Het was een gezellige middag met z’n tweeΓ«n. Met heerlijke comfort Food. Quality time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s