Een ouderwets kaartje sturen. Wel of niet?Β 

Tegenwoordig krijg ik op mijn verjaardag felicitatie’s via de app, Facebook en soms internet kaarten. Alhoewel ik het gevoel heb dat deze laatste weer een beetje uit is. Welke van deze drie is nou het leukst? 

                                  
Een app is op zich prima. Er wordt aan je gedacht. Dat geldt ook voor een berichtje op Facebook. Hebben ze dan echt aan je gedacht of kregen ze een herinnering dat je jarig bent? Maar dan nog hebben ze wel de moeite genomen om een berichtje voor je te schrijven. Prima toch? 

Het leukste vind ik nog steeds om een kaartje te krijgen. Die hang ik dan op de deur. Daar kan ik dan dagen naar kijken. Dit staat zo gezellig. Maar als je nadenkt over het milieu…. Een kaartje is al gauw weer een tak van een boom en slecht voor het milieu om het te maken. En waarvoor? Voor die paar dagen misschien of enkele weken dat je ze ophangt. Waar gaan we dus voor? Ieder voor zich lijkt me. Ik weet wel dat de kinderen enorm genieten om naar de post uit te kijken op hun verjaardag. En ook daarna kijken ze er nog vaak naar. Vandaar dat ik niet altijd kaarten stuur naar vrienden. Maar zo mogelijk wel naar de kinderen.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s