De verjaardag van je echtgenoot.

Wat kan je je echtgenoot geven voor zijn verjaardag? Dat is natuurlijk ieder voor zich. Die van mij….. vraagt niks, omdat hij voor mij ook niks weet. Makkelijk voor beidde partijen.

                                       
Als je met z’n tweeΓ«n bent dan kan je lekker uit eten gaan. Heb je kinderen van jonge leeftijd dan wordt het al snel iets wat niet te lang duurt omdat je daarvoor oppas moet gaan regelen. Zijn je kids wat ouder…. dan redden ze zichzelf wel terwijl jij en je echtgenoot uit eten gaan of iets anders. Maarrrrr, moet je als je jonge kinderen hebt echt iets doen wat kort durend is? Want geloof mij maar, een gezin met jonge kinderen zijn tropen jaren. En ik weet het, je hebt niks te klagen. Hij en jij hebben hiervoor gekozen dus je mag eigenlijk niet zeuren. Dat doe je dan ook niet omdat je het geluk hebt dat je een kind of kinderen mag hebben krijgen. Maar dan nog zou ik zeggen, pak je moment met je partner. Probeer, hoe raar dit ook klinkt, af en toe een datum te plannen om samen iets te doen. Lekker te ontspannen. Even geen snottebellen af te vegen. Slapen zonder wakker te worden van…… wie dan ook. Gewoon even in de relax stand.

Wij zitten dit jaar met de verjaardag van mijn man met veertig familie leden in een huis. Oppas genoeg zou ik zeggen 😁. En toch gaan we niet uit eten. Mijn man is dol op bbq-en. En op zijn verjaardag mag hij de bbq aansteken en het vlees (en vis) bereiden voor veertig personen. Wat wil een jarige job nog meer? 

De kindjes hadden allebei al een mooie tekening gemaakt. Met z’n drieΓ«n hadden we ook een slinger gekocht want dat hoort er toch echt bij volgens zoonlief. Zal mama nog een feestmuts kopen voor papa? Waarop mijn zoon zegt; ik denk niet dat papa dat leuk vindt, doe maar niet. Dat is zielig. Nu heeft hij een HawaΓ― bloemen ketting voor papa gekocht. Daar is hij vast blij mee 😜.

Ik heb een sigaar gekocht voor mijn man. Hij rookt een paar keer per jaar tijdens bijzondere momenten een sigaar. Vandaag lijkt mij ook een bijzonder moment. Na het harde werken van al dat vlees bereiden op de bbq is het vast heerlijk om te kunnen genieten van een speciaal Belgisch biertje en een bijzonder sigaar (ik weet trouwens niet of dit een goede combi is). Oftewel, het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Het zijn de klein (bijzondere) dingen/momenten die het hem doen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s