Zelf de afwas doen of een vaatwasser dit laten doen?

Onze vaatwasser was laatst stuk. Deed niks meer. Helaas. Deze was veertien jaar oud. Als we het internet moeten geloven dan gaat een vaatwasser gemiddeld zo’n acht jaar mee. Dus we mochten niet klagen.

  
Mijn man ging het internet op. Op zoek naar een goede vaatwasser. Niet al te duur maar wel een met goede recensies. Uiteindelijk gevonden. Door gereden naar de M…. markt. Voorstel gedaan over de prijs. Helaas. Hij kwam met lege handen thuis. Ik balen. De rest van de week moest er overdag gewoon gewerkt worden. Dus ik wist al; dit word een week zelf de vaat doen na het eten. Ach, vroeger wisten we niet beter. Mijn broer en ik deden elke avond samen de afwas. Mijn schoonouders hebben nog steeds geen vaatwasser. Het voordeel van een vaatwasser vind ik dat je nooit ‘rommel’, vieze vaat op het aandacht hebt staan. Maar het voordeel van dat ik het zelf moest doen was dat ik na het eten ging afwassen. Afdrogen en klaar. Niet eerst de vaatwasser inruimen, kids douchen en naar bed en daarna piep, de vaatwasser piepte dan. Dan moest ik de boel nog uitruimen/opruimen. Ik vind het en luxe om een vaatwasser te hebben. Maar zonder…. zou ik ook best kunnen. Maar ik denk wel dat als de kinderen dan eenmaal groot genoeg zijn dan zal ik ze zeker vragen om te helpen. En of zij daar nou echt blij mee zijn? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s