Extra lange rietjes.

  

Onze kindjes drinken hun verse sap met een rietje. Omdat verse sap niet goed is voor je glazuur van de tanden. Zo hoop ik dat de tanden minder schade krijgen van mijn verse sinaasappelsap. Onze zoon lijkt een sterk gebit te hebben. Onze dochter helaas niet. 

Als de kindjes jarig zijn krijgen ze op de kleuterschool de keus wat ze op hun verjaardag willen doen of krijgen van de juf. Daar zit onder andere de keus bij om een extra lang rietje te krijgen. En dit vind onze zoon leuk! Hij kiest dan een rietje van een meter lang. En daar hebben we lang plezier van. Dit rietje gaat in elk glas drinken. Zo grappig om te zien dat er een glas drinken op het aanrecht staat met een rietje erin en aan de andere kant van het rietje staat gewoon een meter verderop iemand die met een grote glimlach lurkt aan zijn drinken. Einde van de dag spoel ik dit rietje door met water. Maar na een paar dagen is het rietje ‘op’. Helaas. Ik weet dat je deze soms bij een Action of Xenos kan kopen. Maar hoe leuk en bijzonder is het om dit speciale rietje te gebruiken voor speciale moment en niet voor elke dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s