Museum jaarkaart

Het is zover; ik heb een museumjaarkaart aangeschaft. Een voor de kinderen en een voor mezelf.

Het bedrag hield me jaren tegen. En ook de leeftijd van de kinderen. Maar nu zijn ze zeven en bijna zes jaar. We zijn pas naar het openlucht museum geweest op een doordeweekse dag in verband met de studie dagen van hun school. Wij waren daar met 800 andere schoolkinderen 😳. En toch hadden onze kinderen zich vermaakt. Een paar rondjes met de tram. Papier maken. Het doolhof was favoriet. Maar de rest was ook erg leuk. Zelfs de geschiedenis over hoe wij Nederlanders vroeger leefden. Mijn zoon heeft wel een angstige nacht gehad over de watersnoodramp 😁. 

  
Het nationaal militair museum moet ook leuk zijn. Daar krijg je de geschiedenis van de krijgsmacht te zien in het verleden van nu en in de toekomst. Ook daar is veel speel gelegenheid. Dit is altijd een leuke combinatie voor kinderen; spelend leren.

Ik ben het lijstje aan het bekijken wat er zoal leuk is voor de kinderen. Deze lijst is lang genoeg. Doe dingen. Spelen en ravotten. Interessante dingen. Wij gaan het allemaal meemaken onder ander in deze zomervakantie aangezien wij niet op vakantie gaan. Ik ben in de vakantie best wat dagen vrij. Dan kan ik met de kinderen op stap. Opa en oma hebben ook een museumjaarkaart. Hoe gezellig is dat? Iemand nog tips voor kindjes van zes en zeven jaar? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s