Oude frietjes 

Af en toe bestellen we frietjes bij de friet tent. De laatste keer waren we met 6 personen. Ik heb toen voor 4 personen besteld. En toch…. Het was weer veel teveel. Wat te doen met de oude frieten? Ik ben persoonlijk dol op frietjes opwarmen in de magnetron. Ze worden daar zacht en slap van. Lekker in een kommetje en daar wat Maggi overheen. Normaal eet ik geen Maggi. Daar zit dat super foute E nummer in. De E621. Maar op zijn tijd zoooo lekker. 

  
Ik heb de frietjes ook weleens in de oven opgewarmd. Dan zijn ze eigenlijk best heel lekker. Gewoon krokant. Ook daar weer wat Maggi overheen. En lekker oppeuzelen. Je kan natuurlijk ook denken; een dag friet is genoeg. Waarom twee dagen achter elkaar. Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar aangezien onze kids soms maar drie frietjes eten denk ik dan maar; ach de dag erna nog een paar daarbij. Daar wat gezond fruit bij en een glas tomaten sap. Prima. 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s