Vakantie of rapport geld voor kinderen.

Ik weet dat ik vroeger van de opa’s en oma’s geld kreeg voor een goed rapport. En voor een slecht rapport? Dat weet ik eigenlijk niet. Ik heb deze weleens gehad. Volgens mij werd ik daar dan ook voor betaald. Moet je je kind belonen voor zijn of haar rapport? Als je weet dat ze het hele jaar hun best hebben gedaan is dat volgens mij meer dan voldoende. Maar ook in dit geval? Gaan wij daar geld voor geven? Is het niet normaal dat je je een schooljaar inzet voor goede resultaten?

  
Wij als volwassen krijgen bij onze baan vakantie geld. Misschien is dit ook wel leuk voor de kinderen. Vakantie geld. Je kan dit koppelen aan een rapport of goed gewerkt schooljaar. Lekker in het begin van de vakantie uitbetalen. Dan kunnen ze de hele vakantie genieten door middel van tellen van de extra gekregen centen. Of van het gekochte kado die betaald is van de gekregen centen.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s