Haar masker.

Mijn schoonzus had het weleens over een haar masker voor bij haar dochter. Deze dame lag bijna hele dagen in het zwembad. Een zwembad met chloor water. En dan dacht ik in eerste instantie; waarom een haar masker? Waarom niet gewoon je haar uitspoelen met water en eventueel shampoo en af en toe crème spoeling? Maar inmiddels weet ik wel beter.

                                                 
Wij hebben het geluk dat we een buiten zwembad kunnen permitteren. Een bad van 3 bij 3 meter. Er zit ook nog eens een verwarmings element bij. Dit betekent dat wij bijna de hele zomer kunnen zwemmen. Onze kindjes hebben sinds gisteren zomer vakantie. Ons bad staat alweer gevuld in de tuin. Het water is verwarmt. Elke dag kijken we via stripjes of het chloor en de ph waarde goed zijn. Maar dit alles betekend dus wel dat er chloor in zit. En dat is niet best voor je haar. Sommige mensen krijgen groen haar dankzij dit mengsel. Oftewel, het blijft troep, chloor. Een voordeel is wel dat het water schoon blijft, lijkt. Maar helemaal gezond lijkt het me niet. Mijn haar voelt dan ook als stro na enkele dagen zwemmen. 

Maar ook ik ben inmiddels gezwicht voor het fenomeen ; een haar masker. En ik kan je/jullie vertellen dat mijn haar na een haar masker super zacht aanvoelt. De borstel glijdt erdoorheen. Een haar masker werkt zoveel beter dan creme spoeling. Deze week is bij de Kruidvat een haar masker voor twee voor de prijs van een. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s