Afscheid van de juf, op naar de volgende groep.

  
Wat is nou een leuk kado om aan de juffen te geven aan het einde van een schooljaar? Vorig jaar gaven we aan de kleuter juf een krukje van hout. Daar gingen de namen van de kindjes op. Even aflakken en klaar. De juf had een krukje voor op het schoolplein om op te zitten. En wij hadden de namen van de kindjes achtergelaten.

Dit jaar wilden we een kist geven. De juffen mochten zelf aangeven welk formaat. Of klein voor op het buro of groot voor bijvoorbeeld in de poppenhoek. Maar uiteindelijk hebben de dames besloten dat ze liever een plank in de klas hadden om iets op te zetten. Ik heb een plank gekocht. We hebben er een rand aan vastgemaakt. De kinderen hebben daar hun naam erop gezet. De plank is inmiddels bevestigd aan de muur in de klas. En wederom hebben we de namen van onze kindjes vereeuwigd in de klas. Voor de juffen is deze plank een nuttig kado. Geen weg gegooid geld. En de kindjes hebben hun naam en tekening erop kunnen achterlaten. Iedereen blij.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s