Juffen (verjaardag) dag.

Allebei onze kindjes hebben twee juffen voor de klas staan. En deze juffen zijn een keer jarig. Gelukkig vieren ze dit samen. Er wordt een datum ergens in het jaar gepland waarop dit heuglijk feit gevierd gaat worden.

  
De kindjes gaan dit keer met hun klas naar een speeltuin. Daar krijgen ze wat te eten en te drinken. Je mag een kado geven aan de juf. Hoeft niet. Soms wordt dit klassikaal geregeld. Maar ook al is dit geregeld, dan nog komen steeds veel ouders/kinderen met een eigen kado. Ik vind het zo lastig om een origineel kado te verzinnen voor de juffen. Mijn schoonzus is schooljuf. Wat krijgt ze zoal? Veel chocolade, zeepjes en snoep. Allemaal prima. Maar ze kan inmiddels ‘gratis’ douchen voor de rest van haar leven met al het gekregen spul. En de chocolade? Die kan ze niet opkrijgen voordat de houdbaarheidsdatum verstreken is. Een knutsel ding van je kind voor de juf is natuurlijk lief en persoonlijk.

Ik zit nu zelf te denken aan een waardebon. Bijvoorbeeld een boekenbon. Of een VVV bon. Daar kan je zoveel dingen mee doen. Misschien een niet zo’n persoonlijk kado maar wel altijd handig. Daar nog een knutselding bij van mijn zoon en dochter. Dan krijgen de kindjes toch het gevoel dat ze iets hebben kunnen doen/maken voor hun juf.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s