Picknicken.

Bij een kind klinkt een ‘picknick’ als muziek in de oren. Tenminste bij die van ons wel. 

Moet je dan helemaal naar een weide of heide gaan? Nee hoor! Wij picknicken lekker in de tuin. Normaal zitten we in de zomer aan de eettafel in de tuin onder de overkapping. Maar tussendemiddag als de kindjes uit school komen en het is nog niet zo heet dan zitten we met z’n allen op een dik kleed in de tuin. Bordjes, hard plastic bekers erbij. Een schaal met gesmeerde broodjes en een pak drinken. Soms nog wat fruit erbij. Genieten maar. 

 Als we met z’n drieΓ«n zijn gaan we na het eten lekker liggen en naar de lucht kijken. Een heerlijk rust moment van de dag. Maar als er vriendjes mee zijn dan blijven we gewoon zitten, eten, drinken en kletsen wij heerlijk met zijn allen. 

  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s