Zomeravond

Hoe maak je een zomer avond gezellig?  Het voordeel van deze tijd is dat we nog weinig last hebben van muggen. Helaas hebben we ook nog weinig mooi weer gezien wat de zomer betreft. Maar gisteravond en de avond daarvoor heb ik heerlijk lang buiten kunnen zitten. Dan zwijmer ik weg naar een vakantieland … Een heerlijk warm land waar je elke avond lekker in je t-shirt (en iets eronder) de hele avond buiten kunt zitten. Genieten van mijn gezin in de avondzon, een drankje en geen huishouden. Heb er alweer zin in. Maar voorlopig gaat dit nog niet gebeuren.

Hoe maak ik een zomer avond in onze tuin gezellig? Een opgewekt humeur is niet verkeerd. Kaarsjes en tuinfakkels aan. Eventueel iets te eten en drinken. Een gezellige klets partner. Heerlijk. En mocht het wat killer worden en we hebben weekend dan gaat het kampvuurtje weer aan. Of als je vantevoren weet dat het redelijk snel gaat afkoelen dan kan je je parasol open laten staan. De warmte van de tegels blijft dan hangen onder de parasol. Wat kaarsjes erbij aan. De warmte van je partner en jezelf er nog bij en je hebt een lange tijd plezier van een warme zomeravond in de tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s