Genieten van een mooie avond lucht.

  

Ik merk dat ik de avond vaak van alles aan het opruimen ben. Kindjes op bed. De dingen van de afgelopen dag op bergen. Spullen voor de volgende dag klaar leggen. Stofzuigje door het huis. De tuin nacht klaar maken mocht er een bui komen. Maar kijk toch eens naar deze mooie lucht foto’s vanuit onze tuin! Voordat ik een rondje door het huis heen ren ga ik met een lekkere kop verse munt thee in de tuin zitten en kijken naar de lucht. Gewoon even niks moeten maar wel intens genieten! 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s